OVER ONS

Onderhoud van elke auto is van groot belang voor de veiligheid van elke automobilist. Reparaties bij De Kameleon worden daarom dan ook vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. De Kameleon kenmerkt zich door persoonlijk en klantgericht contact en voorziet u in een uitgebreide service. Daarnaast denken wij graag mee met de klant. Zo ontvangt u bijvoorbeeld altijd een gratis en betrouwbaar advies op maat! Uitgangspunt is dat wij voor iedereen bereikbaar willen zijn en daarom rekening houden met uw financiële mogelijkheden, waarin onze kernwaarden veiligheid en kwaliteit voorop staan. Als erkend leerbedrijf staat vakbekwaamheid bij ons op de eerste plaats en werken wij continu aan verbetering van onze diensten.

Heeft u vragen, bel gerust of kom bij ons langs, de koffie staat voor u klaar! Onze Missie De Kameleon is een allround autoreparatiebedrijf, waar u als klant terecht kunt voor uiteenlopende (complexe) reparaties en Apk-keuringen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en service aan te bieden afgestemd op de wensen van onze klanten.

Onze Visie

Door onze vakkundigheid en jarenlange ervaring in de autotechniek bieden wij oplossingen op maat voor elke automobilist. Kwaliteit moet betaalbaar zijn, daarom denken wij graag met u mee!