SERVICE

 

Motormanagement

 

Het motormanagement systeem (ook wel elektronisch regelsysteem genoemd) wordt in alle modern auto’s aangebracht. 

Dit systeem is gemaakt om strenge Milieu-eisen te halen en zo goed mogelijk gebruik te maken van de energie in de brandstof

 

Onderhoudsbeurt


Grote onderhoudsbeurt + GRATIS APK
Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op 95 punten, vullen diverse vloeistoffen bij en vervangen verschillende filters. Na het uitvoeren van de grote onderhoudsbeurt ontvangt u een rapportje met eventuele directe reparatieverzoeken en/of adviespunten.

Kleine onderhoudsbeurt + 50% korting op uw APK

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op 22 punten, vullen olie bij en vervangen de oliefilter. Na het uitvoeren van de kleine onderhoudsbeurt ontvangt u een rapportje met eventuele directe reparatieverzoeken en/of adviespunten.
APK

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw voertuig getest op veiligheid en milieueisen.

Wat houdt een APK keuring in
Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw voertuig getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag het voertuig niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De APK is sinds de jaren tachtig in heel Europa verplicht.De belangrijkste punten waar uw auto op gekeurd wordt: 
 Voertuigidentificatienummer
 Brandstofsoort
 Voertuiggegevens
 Remmen
 Stuurinrichting
 Wielophanging
 Banden
 Autogordels
 Verlichting
 Carrosserie
 Voorruit
 
Uitlaatgassen

Na afloop van de APK-keuring ontvang u een keuringsrapport. Hierop staat of het voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.